Infield

Forrige uke var vi samla 11 elever og 3 lærere fra Hald, på infield i Arusha. Infield vil si at ca midt i oppholdet møtes de som er i samme område for å få undervisning og oppfølging fra lærerne i Norge.

Vi ankom Arusha på mandag, på en av de minste flyplassene jeg har sett. Der var det ingen bagasjebånd og ventehallen var ute. I det vi går ut av flyet kjenner vi på den utrolig deilige temperaturen. I Dar er det umenneskelig varmt hele tida, så var deilig med litt kaldere klima.

Var fint med litt undervisning og oppfølging fra lærerne, med en påminnelse om hva vi faktisk kan gjøre noe med og hva som bare må være som det er. Har også vært fint å høre at de andre teamene har opplevd endel av det samme som oss, og at de har møtt på endel like utfordringer som oss.

I tillegg til undervisning har uka også blitt brukt til å slappe av og å være sosiale. Onsdag gikk vi en liten tur til en fin foss, i et utrolig grønt område. Var fint å se litt ordentlig skog igjen. Torsdagen kjørte vi først buss en nokså langt stykke i et slags ørkenlandskap, før vi kom frem til en grønnlagune kaldt maji moto. Dette er en varmekilde med utrolig klart og blått vann, var veldig deilig med et bad der. På kvelden var vi og spiste på Khans barbeque. Som er et bilverksted om dagen og restaurant om kvelden. De hadde helt utrolig god mat, kyllingen er noe av det beste jeg har smakt.

Nå er vi tilbake i Dar og har en uke igjen på jobb før juleferien starter. Vi får besøk fra teamet som er i Singida, som skal feire jul med oss.




Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Bryllup

Første uke

Her bor jeg